Handelsbetingelser

Forsendelse

Vi afsender bestillinger så hurtigt som muligt efter ordren er betalt med et af de kreditkort vi accepterer. Der afsendes normalt senest to hverdage efter betaling, men der kan i visse tilfælde gå længere tid, for eksempel ved nattefrost, hvor vi ikke sender planter.

Alle forsendelser sendes med GLS Pakkeshop, til nærmeste GLS Pakkepost afhentningssted - altså ikke til døren. Hvis du ønsker forsendelse til døren kan du skrive til os efter bestilling.

Gældende forsendelsespriser pr. April 2023 er:

Forsendelse er gratis ved order på 1000Kr. eller over til Danmark. Forsendelser under 1000kr. koster 50Kr i gebyr for forsendelser til Danmark.

Forsendelser til EU koster 250Kr. for ordrer under 1000Kr. , 150Kr. for ordrer mellem 1000-2000Kr., 100Kr. ved ordrer over 2000Kr., og 0Kr. ved ordrer over 3000Kr.

Vi sender ikke til lande uden for EU på grund af de meget forskellige krav til plantesundhedscertifikater, der findes for forskellige lande.

Shipping to EU countries costs 250DKK for oders up to 1000DKK, 150DKK for orders between 1000-2000DKK, 100DKK for orders between 2000-3000DKK, and is free for orders above 3000DKK.

We do not ship to countries outside the EU.

  • All plants are shipped bare root without soil or pot
  • We do not ship if the local night temperature forecast is too low - different for different plants.
  • All customers has the right of returning the order within 2 weeks. The cost of returning orders is carried by the customer.

Betalingsmetoder

Vi tager imod Visakort, Master card, Visa Dankort og Maestro. Der er forskellige gebyrer for brug af de forskellige betalingsmetoder, dem betaler caudiciform.com, og lægges altså ikke oveni prisen. 

Den pris du ser på betalingssiden er det fulde beløb der trækkes fra dit betalingskort, inklusive eventuelle gebyrer.

Pengene trækkes fra kundens betalingskort ved bestilling.

 

Fortrydelse og reklamation

Vi emballerer forsendelserne forsvarligt. Skulle der mod forventning forekomme beskadigelse af produkterne undervejs, så returner venligst de beskadigede varer, enten den samlede pakke for fuld refusion, eller den beskadigede del. Udgifter ved returnering af varer refunderes ikke, men er for købers egen regning. 

Du har altid i henhold til dansk lov 14 dages fortrydelsesret på dine køb hos os. Har varerne været brugt, vurderes det om de har mistet værdi. Hvis du fortryder dit køb så skriv det til os, og vi refunderer beløbet ved modtagelse af de returnerede varer. Varerne skal returneres i samme stand, som du modtog dem i. Du vælger selv om du vil returnere fysisk eller med forsendelse. 

Du har 14 dage til at returnere varerne til caudiciform.com efter du meddeler os at du ønsker at returnere dem. Da det drejer sig om levende planter skal du passe dem forsvarligt indtil de returneres, og sørge for forsvarlig forsendelse.

Alle caudiciform planter kan godt tåle at være pakket ned i 3-4 dage, og ikke at få vand eller lys i den periode. Vi sender alle planter uden jord og potte.

Du har som køber 2 års reklamationsret på alle andre varer end planter, hvis disse mod forventning ikke holder udover de 2 år. Almindelig brugssligtage kan ikke reklameres.

Ved køb af substrater - plantejord så vær opmærksom på at vi måler i Liter - ikke i Kilo. Det betyder at vægten varierer for de forskellige typer af materialer.

Vi måler i almindeligt litermål - og sørger for at komme lidt for meget i hver enhed. Husk at en liter ikke er meget - det svarer til 10x10x10cm.

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, forsendelse eller andet så kontakt os:

 

Caudiciform.com

Sigerstedgade 11, 4.tv, 1729 København V, Danmark

CVR 41967919 - Email contact@caudiciform.com - Mobil 26793888

 

If you have any inquiries for us in English please send us a mail at: contact@caudiciform.com.

Plantepas

Caudiciform.com sælger ikke planter som er omfattet af EU kravet om plantepas. Du kan finde en oversigt over hvilke plantearter (og materialer) der er krav om plantepas til i bilag XIII (13) her 

Cites

FN vedligeholder en liste over truede plantearter, som der ikke må handles med, hvis de stammer fra deres naturlige habitat. Listen kan findes her. 

Plantesundhedscertifikater

For at importere planter ind i EU, eller mange andre lande udenfor, skal planten have et plantesundhedscertifikat - også kaldet et phytosanitært certifikat. Eksportøren af planten skal godkendes, og i nogle lande skal importøren endvidere også godkendes. Caudiciform.com udsteder ikke plantesundhedscertifikater.