Handelsbetingelser

Forsendelse

Vi afsender bestillinger så hurtigt som muligt efter ordren er betalt via MobilePay til 26793888, eller via Paypal, og kun indenfor Danmark med mindre andet er aftalt direkte med os via mail på contact@caudiciform.com. Der afsendes normalt senest een hverdag efter betaling, men der kan i visse tilfælde gå længere tid, for eksempel ved nattefrost, hvor vi ikke sender planter.

Alle forsendelser sendes med GLS Pakkeshop, til nærmeste GLS Pakkepost afhentningssted - altså ikke til døren.

Du er velkommen til at skrive til os for afhentning af varerne i stedet for at benytte vores standart forsendelsesmetode. I det tilfælde betaler du naturligvis ikke for forsendelsen.

 

Betalingsmetoder

Vi tager imod Dankort, Visakort, Master card, Visa Dankort og Paypal. Der er forskellige gebyrer for brug af de forskellige betalingsmetoder, dem betaler caudiciform.com, og lægges altså ikke oveni prisen. 

Den pris du ser på betalingssiden er det fulde beløb der trækkes fra dit betalingskort eller Paypal konto, inklusive eventuelle gebyrer.

Vi trækker pengene fra din konto når varerne er sendt afsted til dig.

 

Fortrydelse og reklamation

Vi emballerer forsendelserne forsvarligt. Skulle der mod forventning forekomme beskadigelse af produkterne undervejs, så returner venligst de beskadigede varer, enten den samlede pakke for fuld refusion, eller den beskadigede del. Udgifter ved returnering af varer refunderes ikke, men er for købers egen regning. 

Du har altid i henhold til dansk lov 14 dages fortrydelsesret på dine køb hos os. Har varerne været brugt, vurderes det om de har mistet værdi. Hvis du fortryder dit køb så skriv det til os, og vi refunderer beløbet ved modtagelse af de returnerede varer. Varerne skal returneres i samme stand, som du modtog dem i. Du vælger selv hvordan du vil returnere varerne. 

Du har 14 dage til at returnere varerne til caudiciform.com efter du meddeler os at du ønsker at returnere dem. Da det drejer sig om levende planter skal du passe dem passende indtil de returneres, og sørge for forsvarlig forsendelse.

Alle caudiciforms planter kan godt tåle at være pakket ned i 3-4 dage, og ikke få vand eller lys i den periode. Vælg en forsendelsesmetode til transporten så de ikke er længere tid undervejs end højst nødvendigt.

Du har som køber 2 års reklamationsret på alle andre varer end planter, hvis disse mod forventning ikke holder udover de 2 år. Almindelig brugssligtage kan ikke reklameres.

 

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser så kontakt os:

 

Caudiciform.com

Sigerstedgade 11, 4.tv, 1729 København V, Danmark

CVR 30058151 - Email contact@caudiciform.com - Mobil 26793888