Handelsbetingelser

Forsendelse

Vi afsender bestillinger så hurtigt som muligt efter ordren er betalt med et af de kreditkort vi accepterer. Der afsendes normalt senest to hverdage efter betaling, men der kan i visse tilfælde gå længere tid, for eksempel ved nattefrost, hvor vi ikke sender planter.

Alle forsendelser sendes med GLS Pakkeshop, til nærmeste GLS Pakkepost afhentningssted - altså ikke til døren. Hvis du ønsker forsendelse til døren kan du skrive til os efter bestilling.

Gældende forsendelsespriser pr. April 2023 er:

Forsendelse er gratis ved order på 1000Kr. eller over til Danmark. Forsendelser under 1000kr. koster 40Kr i gebyr for forsendelser til Danmark.

Alle ordrer som afhentes på vores adresse i København tillægges ikke forsendelsesgebyr.

Forsendelser til EU lande koster 150Kr. for ordrer under 1000Kr. , 100Kr. for ordrer mellem 1000-2000Kr., 0Kr. ved ordrer over 2000Kr.

Vi sender ikke til lande uden for EU på grund af de meget forskellige krav til plantesundhedscertifikater, der findes for forskellige lande.

Shipping to EU countries costs 150DKK for oders up to 1000DKK, 100DKK for orders between 1000-2000DKK, 0DKK for orders above 2000DKK.

We do not ship plants to countries outside the EU. If you wish to buy ceramics from countries outside the EU, send us an email.

  • All plants are shipped bare root without soil or pot
  • We do not ship if the local night temperature forecast is too low - different for different plants.
  • All customers has the right of returning the order within 2 weeks. The cost of returning orders is carried by the customer.

Forsendelse om vinteren

Vi sender kun planter når det er forsvarligt for planternes velbefindende. Alle planter har forskellig kuldetolerance, og er du i tvivl om den enkelte plantes hårdhed overfor kulde så send os en mail før du køber.

Køber du planter der ikke kan tåle de temperaturer som der på det pågældende tidspunkt, så sender vi dem automatisk, når temperaturen igen er over det acceptable minimum. Vi informerer dig når vi mener planterne kan sendes.

Substrater og potter kan naturligvis sendes året rundt.

Shipping during winter

If you buy plants during colder periods, we will automatically send them when it temperatures are above the specific plants' hardyness level.

Betalingsmetoder

Vi tager imod Visakort, Master card, Visa Dankort og Maestro. Der er forskellige gebyrer for brug af de forskellige betalingsmetoder, dem betaler caudiciform.com, og lægges altså ikke oveni prisen. 

Den pris du ser på betalingssiden er det fulde beløb der trækkes fra dit betalingskort.

Pengene trækkes fra kundens betalingskort ved bestilling.

 

Fortrydelse og reklamation

Vi emballerer forsendelserne forsvarligt. Skulle der mod forventning forekomme beskadigelse af produkterne undervejs, så returner venligst de beskadigede varer, enten den samlede pakke for fuld refusion, eller den beskadigede del. Udgifter ved returnering af varer refunderes ikke, men er for købers egen regning. 

Du har altid i henhold til dansk lov 14 dages fortrydelsesret på dine køb hos os. Har varerne været brugt, vurderes det om de har mistet værdi. Hvis du fortryder dit køb så skriv det til os, og vi refunderer beløbet ved modtagelse af de returnerede varer. Varerne skal returneres i samme stand, som du modtog dem i. Du vælger selv om du vil returnere fysisk eller med forsendelse. 

Du har 14 dage til at returnere varerne til caudiciform.com efter du meddeler os at du ønsker at returnere dem. Da det drejer sig om levende planter skal du passe dem forsvarligt indtil de returneres, og sørge for forsvarlig forsendelse.

Alle caudiciform planter kan godt tåle at være pakket ned i 3-4 dage, og ikke at få vand eller lys i den periode. Vi sender alle planter uden jord og potte.

Du har som køber 2 års reklamationsret på alle andre varer end planter, hvis disse mod forventning ikke holder udover de 2 år. Almindelig brugssligtage kan ikke reklameres.

Opmåling af jord

Ved køb af substrater - plantejord så vær opmærksom på at vi måler i Liter - ikke i Kilo. Det betyder at vægten varierer for de forskellige typer af materialer.

Vi måler i almindeligt litermål - og sørger for at komme lidt for meget i hver enhed. Husk at en liter ikke er meget - det svarer til 10x10x10cm.

Kontakt/Contact

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, forsendelse eller andet så kontakt os: 

Caudiciform.com

Sigerstedgade 11, 4.tv, 1729 København V, Danmark

CVR 41967919 - Email contact@caudiciform.com - Mobil 26793888

 

If you have any inquiries for us in English please send us a mail at: contact@caudiciform.com.

Plantepas

Caudiciform.com sælger ikke planter som er omfattet af EU kravet om plantepas. Du kan finde en oversigt over hvilke plantearter (og materialer) der er krav om plantepas til i bilag XIII (13) her 

Cites

FN vedligeholder en liste over truede plantearter, som der ikke må handles med, hvis de stammer fra deres naturlige habitat. Listen kan findes her. 

Plantesundhedscertifikater

For at importere planter ind i EU, eller mange andre lande udenfor, skal planten have et plantesundhedscertifikat - også kaldet et phytosanitært certifikat. Eksportøren af planten skal godkendes, og i nogle lande skal importøren endvidere også godkendes. Caudiciform.com udsteder ikke plantesundhedscertifikater, og vi forhandler ikke planter, der stammer fra lande udenfor EU.

Brug af fotos og tekst fra Caudiciform.com

Det er ikke tilladt at bruge fotos og tekst fra Caudiciform.com til kommercielt brug. Det er tilladt at gengive fotos og tekst fra Caudiciform.com til ikkekommercielt brug, ved klar og tydelig angivelse af kilden - Caudiciform.com. License tildelt her svarer til Creative Commons "CC BY-NC".

Use of material from Caudiciform.com

It is not permitted to use content - photos or text material from Caudiciform.com for commercial use. It is permitted to use text and photos from Caudiciform.com if the source "Caudiciform.com" is clearly and unambiguously stated in connection to the material. All material on Caudiciform.com is copyrighted by Caudiciform.com APS. The license granted here equals Creative Commons license "CC BY-NC"